jexys Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 WITAM!!! Wpadłem na pomysł zrobienia dioramki garbusa w szopie/garażu lub przed szopą/garażem. Widziałem juz taka diorke na forum (sorki za skopiowanie). Na podstawke z deski wylałem gładż tynkową, wyskrobałem na środku drogę z kostki w szopie równierz wyskrobałem kostkę. Pomalowałem. oto fotki: a oto garbi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jexys Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 a oto zaczątki szopy: teraz muszę pomalować kostkę, skonczyć szope i dać roślinki,trawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 i wszystko bardzo pobrudzić ta jak jest na farmie przechadzają się świnki i inne brudne zwierzątka.Bardzo podoba i się nazwa tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 a ja cos tej kostki wyskubanej tam nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jexys Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 jak pomaluje na szaro to bedzie widac lepiej..ale na pierwszym fotosie przeciez troche widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jexys Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 witam!!!! bardzo bardzo dlugo nie byo mnie na forum oto kolejny etap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Zdjęcia niczego nie pokazują- bardzo nieostry VW. Widać tylko jakieś zapaćkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Szczerze? Jakieś to mało sensowne . Garbus (metalowy?) ściorany jak nieboskie stworzenie, a dekle funkiel nówka chrom . "Szopa" z kilku patyków i drzewo jak z horroru, to nie wygląda dobrze. Przemyśl całość jeszcze raz, bo na razie nie widać związku z dioramą o której wspominasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jexys Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 macie koledzy wielka rację. Chyba sobie odpuszcze dzieki za szczera krytykę zapraszam: viewtopic.php?f=86&t=31346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi