BEDU Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Siemka niedawno zacząłem robic VW GOLFA MK2 z firmy Fujimi i postanowiłem ze wam go pokaże. Trochę jest juz zrobione ale jeszcze długa droga do końca. To będzie nietypowy MK2 ponieważ będzie miał silnik V8 od corvetty i napęd na cztery koła. Będzie też miał kilka ciekawych detali np; gril którego nie widziałem jeszcze zrobionego w modelu albo trochę inaczej ustawione wloty na błotniku itp. Po resztą co będę pisał zobaczcie wszystko co zrobiłem do tej pory na fokach FOTKI: Nie chciało mi sie opisywać każdej fotki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Hmm, mam dziwne wrażenie że silnik jest za skali mniejszej, tzn 1:25, ale może tylko mi się tak wydaje. Model zapowiada sie ciekawie, czekam na postęp prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 moim zdaniem to wyjdzie super.tylko ten grill zmień tak trzymaj BEDU pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Stąd pomysł na tego golfa V8 http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=51956&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Dzisiaj przyszedł do mnie Mtuning i kombinowaliśmy z mk2 Wymyśliliśmy ze wsadzę tam silnik od corvette c5 z Bburago i sami zobaczcie co z tego wyszło FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Witaj, według mnie silnik jest za głęboko... I trochę wygląda to tak, jak byś wyłamywał tworzywo jakimiś obcęgami. No ale poczekamy, jak będzie dalej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Proponuję zmyć chrom z części Bburago bo wygląda bardzo zabawkowo i pomaluj np. aluminiowym będzie o wiele lepiej wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Pierwszy silnik mi sie bardziej podobal. Pod wzgledem wygladu jak i pasowania. Co do tego ze chcesz naped 4X4 to bedzie problem bo Corvette maja skrzynie z tylu tak jak tez jest w twoich czesciach i musisz wal ciagnac przez cale auto. Co oczywiscie nie ma najmniejszego sensu. w pierwszej wersji bylo by to o wiele prostrze, tylko ze z miejsem nie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Zabrzmi to głupio, ale po co ładujesz silnik od corvetty?? Fajny model, super fałwej, ale tylko łaj ten silnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi