ShaDow FoX Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Witam KV miał być na konkursowej dioramce wraz z niemiaszkami grającymi w karty, ale po nałożeniu Panzer Schwarzgrau i krzyży, jakoś mi nie pasował w niemieckim malowaniu. Na dioramce stanie albo wczesny Stug albo wczesny Tiger. KV w malowaniu stalingradzkim, zima 1943(wydawnictwo militaria 168 - KW vol. II). Z podstawki nie jestem zadowolony, ale robiona tak na szybko. Z czasem na pewno coś tam dołożę. Gąsienice to po prostu makabra, twarde jak smok Nie bijcie Cytuj
krzychu-onisk Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Coś mi ta pierwsza fota przypomina... Aaa, już wiem Ta ziemia/błotko - mogłoby być bardziej zróżnicowane kolorystycznie. Ale jest ogólnie dobrze, tylko tam przed wieżą to mu chyba krówka narobiła bo taki g**** kolor xD Cytuj
chemik Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Bardzo ładnie wykonany model. Łyżką dziegciu w beczce miodu jest tylko ta miedziana linka na kadłubie. Jej kolor i ułożenie woła o pomstę do nieba. No i wywal ten drut sterczący z ziemi. Lepiej wsadź tam jakiś korzeń. Cytuj
ShaDow FoX Napisano 20 Lutego 2010 Autor Napisano 20 Lutego 2010 Dzięki za uwagi podstawka odeszła w zapomnienie, mam korzenie, ale nie w tym miejscu gdzie aktualnie przebywam także może z czasem zrobię nową. Nie wiem czy mała liczba komentarzy jest winą zdjęć czy modelu (aż tak kiepski ?) dorzucam parę fotek, myślę, że w lepszej rozdzielczości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi