ShaDow FoX Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Witam KV miał być na konkursowej dioramce wraz z niemiaszkami grającymi w karty, ale po nałożeniu Panzer Schwarzgrau i krzyży, jakoś mi nie pasował w niemieckim malowaniu. Na dioramce stanie albo wczesny Stug albo wczesny Tiger. KV w malowaniu stalingradzkim, zima 1943(wydawnictwo militaria 168 - KW vol. II). Z podstawki nie jestem zadowolony, ale robiona tak na szybko. Z czasem na pewno coś tam dołożę. Gąsienice to po prostu makabra, twarde jak smok Nie bijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Coś mi ta pierwsza fota przypomina... Aaa, już wiem Ta ziemia/błotko - mogłoby być bardziej zróżnicowane kolorystycznie. Ale jest ogólnie dobrze, tylko tam przed wieżą to mu chyba krówka narobiła bo taki g**** kolor xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Bardzo ładnie wykonany model. Łyżką dziegciu w beczce miodu jest tylko ta miedziana linka na kadłubie. Jej kolor i ułożenie woła o pomstę do nieba. No i wywal ten drut sterczący z ziemi. Lepiej wsadź tam jakiś korzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Lutego 2010 Autor Share Napisano 20 Lutego 2010 Dzięki za uwagi podstawka odeszła w zapomnienie, mam korzenie, ale nie w tym miejscu gdzie aktualnie przebywam także może z czasem zrobię nową. Nie wiem czy mała liczba komentarzy jest winą zdjęć czy modelu (aż tak kiepski ?) dorzucam parę fotek, myślę, że w lepszej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi