kamil83 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Witam! Ostatnio zakupiłem i wykonałem modelik firmy Zvezda. Model miał poświęcic (w mojej ocenie) parę dni. Chciałem kupic sobie prosty i mało pracochłonny model (co za błędne myślenie). Po raz pierwszy sklejałem motor i wcale nie zabrał mi tak mało czasu, wręcz przeciwnie. Ale to nic. Zabawa z motorami mi się spodobała . Na pewno będę jeszcze cwiczył w tym temacie. Model w całości wykonany prosto z pudła. Całkiem przyjemnie się sklejało ten model. Nie wiem natomiast, czy model odwzorowuje w szczegółach oryginał, nie znam się, więc się nie wypowiadam na ten temat. Całośc malowałem pędzlem farbami emaliowymi. Nie wykonałem washa ani żadnych brudzeń. Nie jestem jeszcze w tym zbyt dobry, więc nie chciałem eksperymentowac i popsuc wszystkiego. Pocwiczę na większych powierzchniach. Błędy: -niedokładnie oszlifowane niektóre elementy -gdzieniegdzie niedoszpachlowane -niezbyt dobre zdjęcia (tej sztuki chyba nigdy nie opanuję -niektóre elementy zwyczajnie zapackałem farbą (teraz to widac, pośpiech jest złym doradcą) -słabo namalowane logo (czy jak to się zwie) bmw -i przynajmniej jedna częśc zginęła gdzieś w odmętach pokoju:oops: Dostrzeżecie pewnie jeszcze więcej błędów. Mam nadzieję, że nie jest tak zupełnie beznadziejnie. Następne modele będą lepsze, mam nadzieję. A oto zdjęcia: Zapraszam do oceniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 hej no faktycznie widać kilka błędów które wymieniłeś, ale mimo tego fajnie ci to wyszło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi