Kubas Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Witam wszystkich użytkowników modelwork.pl już od dłuższego czasu przeglądam forum, jestem początkującym modelarzem skleiłem dopiero 5 modeli i 6 czeka .Przeglądając forum natknąłem się na coś o nazwie DIORAMA nigdy przedtem nie słyszałem podobnego słowa spodobały mi się ogromnie i postanowiłem zrobić dioramę dla swoje FOCKE WULF'A 190F. Diorama cały czas stoi na warsztacie dziś spróbowałem dorobić drzewko które ma się znajdować obok lotniska. Oceńcie sami jak to ,,coś" wygląda jest to moje 1 drzewko wiec komentarze i pomocne opinie nie zaszkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Czym robiłeś te liście? A drzewko jak na pierwszy raz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 caly zestaw drzewka to: gałazka brzozowa pomalowana gąbka liscie zrobione z majeranku trzymaja sie na lakier do włosów dziś wstawie zdjęcia mojej pierwszej dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 jest git , bo moje pierwsze był to prosty patyk z nabitą gąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi