Kubas Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Witam wszystkich użytkowników modelwork.pl już od dłuższego czasu przeglądam forum, jestem początkującym modelarzem skleiłem dopiero 5 modeli i 6 czeka .Przeglądając forum natknąłem się na coś o nazwie DIORAMA nigdy przedtem nie słyszałem podobnego słowa spodobały mi się ogromnie i postanowiłem zrobić dioramę dla swoje FOCKE WULF'A 190F. Diorama cały czas stoi na warsztacie dziś spróbowałem dorobić drzewko które ma się znajdować obok lotniska. Oceńcie sami jak to ,,coś" wygląda jest to moje 1 drzewko wiec komentarze i pomocne opinie nie zaszkodzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian000 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Czym robiłeś te liście? A drzewko jak na pierwszy raz jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubas Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 caly zestaw drzewka to: gałazka brzozowa pomalowana gąbka liscie zrobione z majeranku trzymaja sie na lakier do włosów dziś wstawie zdjęcia mojej pierwszej dioramy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz kumorek Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 jest git , bo moje pierwsze był to prosty patyk z nabitą gąbką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts