Rad Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 pozwól że to ja odpowiem na to pytanie Na tym zdjęciu chyba dość dobrze widać trochę obłupany zimmerit na górnej płycie pancerza Cytuj
dzikiwiesiek Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 no, faktycznie, też bym się nie spodziewał. Cytuj
Tomek_gnr Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 bo wiekszosc zdjec z epoki jest slabej jakosci, w dodatku zimm jest slabo widoczny na tej akurat powierzchni, na wiekszosci ujec nie mamy prostopadlego widoku na ta plyte tylko mocno pod katem. Cytuj
cloner16 Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Gdzieś ty człowieku wyczaił, że Tygrysy miały zimmerit między błotnikami na górnej płycie pancerza naprzeciwko wizjerów kierowcy i strzelca/radiotelegrafisty ?! Masz na to jakieś kwity czy tylko opierasz się na kolorowankach Trojcy lub tudzież takim podobnym ?! Nie rozumiem oburzenia... Cytuj
Dino 61 Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 cloner 16 tu nie chodziło o oburzenie , tylko o sam fakt był, czy nie . Mam akurat na warsztacie Tigerka z Dragona i jakoś mi nie pasował ten zimm w tym miejscu. Co ja się naszukałem w necie jakichkolwiek zdjęć aby to potwierdzić, to poezja . I faktycznie zdjęcia z epoki to masakra. Teraz już wiem, trzeba robić zimm w tym miejscu i niema że boli . Pozdrawiam, Marek . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi