Rad Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 pozwól że to ja odpowiem na to pytanie Na tym zdjęciu chyba dość dobrze widać trochę obłupany zimmerit na górnej płycie pancerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiwiesiek Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 no, faktycznie, też bym się nie spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 bo wiekszosc zdjec z epoki jest slabej jakosci, w dodatku zimm jest slabo widoczny na tej akurat powierzchni, na wiekszosci ujec nie mamy prostopadlego widoku na ta plyte tylko mocno pod katem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Gdzieś ty człowieku wyczaił, że Tygrysy miały zimmerit między błotnikami na górnej płycie pancerza naprzeciwko wizjerów kierowcy i strzelca/radiotelegrafisty ?! Masz na to jakieś kwity czy tylko opierasz się na kolorowankach Trojcy lub tudzież takim podobnym ?! Nie rozumiem oburzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino 61 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 cloner 16 tu nie chodziło o oburzenie , tylko o sam fakt był, czy nie . Mam akurat na warsztacie Tigerka z Dragona i jakoś mi nie pasował ten zimm w tym miejscu. Co ja się naszukałem w necie jakichkolwiek zdjęć aby to potwierdzić, to poezja . I faktycznie zdjęcia z epoki to masakra. Teraz już wiem, trzeba robić zimm w tym miejscu i niema że boli . Pozdrawiam, Marek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi