koniu Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Witam! Przedstawiam jeden z kupionych dziś modeli: Kawasaki ZZR 1400, występujący również pod nazwą Ninja ZX-14. Na pierwszy rzut oka modelik bardzo przyjemny, ładne wypraski, zero nadlewek. Pudło: Wypraski: Chromy: Oszklenie: Oponki i kilka drobiazgów: Kalka I rzut oka na instrukcję: Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Bardzo ładna Kawa,można wiedzieć ile zapłaciłeś za tą bestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 14 Marca 2010 Autor Share Napisano 14 Marca 2010 Zapłaciłem 148 zł, więc dosyć drogo, ale wbrew pozorom model jest ciężko dostępny, większość sklepów internetowych powiedziała że mogą mieć w przeciągu miesiąca dopiero, więc troszkę przepłaciłem może, ale już mam go w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Zapłaciłem 148 zł, więc dosyć drogo, ale wbrew pozorom model jest ciężko dostępny, większość sklepów internetowych powiedziała że mogą mieć w przeciągu miesiąca dopiero, więc troszkę przepłaciłem może, ale już mam go w domciu 1. faktycznie drogo - można znaleźć sporo taniej 2. bez przesady - na ebay'u znalazłem 11 ofert z czego 2 oferty za około 100 zł z wysyłką pocztą lotniczą 3. podejrzewam, że chodzi o polskie sklepy - zagraniczne mają "od ręki" i taniej - nawet z kosztami wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Zapłaciłem 148 zł, więc dosyć drogo, ale wbrew pozorom model jest ciężko dostępny, większość sklepów internetowych powiedziała że mogą mieć w przeciągu miesiąca dopiero, więc troszkę przepłaciłem może, ale już mam go w domciu Do tego 300pln na zakupy dodatków z hiroboy.com i może być całkiem przyjemny model tylko te pln...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Tutaj jest tak jak wuen pisał, 25 funtów z przesyłką: http://www.snchobbies.co.uk/112-tamiya-kawasaki-zzr-1400-391-p.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 15 Marca 2010 Autor Share Napisano 15 Marca 2010 Witam. Fakt, pisząc o dostępności miałem na myśli polskie sklepy. Że taniej na ebayu też fakt, ale Panowie, miły spacerek w sobotę, spędzenie godzinki w sklepie na oglądaniu różnych różności, plus możliwość podłubania sobie już w sobotni wieczór i niedziele...czasem warto te parę złoty więcej wydać i mieć radochę, prawda? voseba jest dokładnie jak mówisz. już od piątku siedzę na Hiroboy.com i wybieram dodatki i farby dedykowane z Zero Z tego co wiedzę, idąc na spore kompromisy, te 250 PLN z przesyłką trzeba będzie wyskrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi