kornik_69 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Witam Czy któryś z kolegów miał może do czynienia z modelem F-15 Academy ? Muszę przyznać, że od jakiegoś czasu miałem ochotę skleić Eagle'a, ale wszystkie dostępne zestawy malowań jakoś mnie nie pociągały. W końcu znalazłem coś ciekawego na stronie Academy: http://www.academy.co.kr/eng/ssCartimate/itemDetail.jsp?iid=410 Malowanie i kalkomanie (Cartograph!) bardzo mnie zachęcają, jednakże nie wiem nic o poprawności i sklejalności tej koreańskiej Piętnastki. Będę wdzięczny za każdą opinie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 W mojej opinii zdecydowanie najlepsze Strike Eagle, Ra'am-y, Slam Eagle. Academy przerobiła dość gruntownie skorupy wcześniejszego modelu plus dodała całkowicie nowe detale, uzbrojenie itp. Dużo lepsze od Hasegawy i troszkę lepsze od Revella (dlaczego od Revella ? Bo przedstawiają najnowsze wersje tego samolotu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 Ślicznie dziękuję za odpowiedź Czyli można z czystym sercem kupować ? Co trzeba waloryzować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Ja bym kupił bo jestem pod dużym wrażeniem tego co można dostać za 130zł a waloryzować to wg. uznania zawsze jakieś duperele się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi