kornik_69 Napisano 15 Marca 2010 Napisano 15 Marca 2010 Witam Czy któryś z kolegów miał może do czynienia z modelem F-15 Academy ? Muszę przyznać, że od jakiegoś czasu miałem ochotę skleić Eagle'a, ale wszystkie dostępne zestawy malowań jakoś mnie nie pociągały. W końcu znalazłem coś ciekawego na stronie Academy: http://www.academy.co.kr/eng/ssCartimate/itemDetail.jsp?iid=410 Malowanie i kalkomanie (Cartograph!) bardzo mnie zachęcają, jednakże nie wiem nic o poprawności i sklejalności tej koreańskiej Piętnastki. Będę wdzięczny za każdą opinie. Pozdrawiam Kornik Cytuj
mirage3 Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 W mojej opinii zdecydowanie najlepsze Strike Eagle, Ra'am-y, Slam Eagle. Academy przerobiła dość gruntownie skorupy wcześniejszego modelu plus dodała całkowicie nowe detale, uzbrojenie itp. Dużo lepsze od Hasegawy i troszkę lepsze od Revella (dlaczego od Revella ? Bo przedstawiają najnowsze wersje tego samolotu). Cytuj
kornik_69 Napisano 16 Marca 2010 Autor Napisano 16 Marca 2010 Ślicznie dziękuję za odpowiedź Czyli można z czystym sercem kupować ? Co trzeba waloryzować ? Cytuj
mirage3 Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Ja bym kupił bo jestem pod dużym wrażeniem tego co można dostać za 130zł a waloryzować to wg. uznania zawsze jakieś duperele się znajdą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi