marcin7018 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witam ponownie . Tym razem chciałbym wam pokazać kolekcję gotowych modeli firmy EMEK 1:25 . Jak sami zobaczycie,modele te również można przerabiać . Zapraszam do oglądania i komentowania Kilka zestawów Mój drugi Australijczyk s50.fotosik.pl/273/065a600493f1c869med.jpg[/img][/url] Ciągnik z Shell-a i naczepe od eR-ki przerobiłem na stary zestaw z RiCo Przerobiłem także drugi zestaw na RiCo Drwali też mam A tak pod białą naczepą RiCo prezentują się inne Scanie z EMEK i ITALERI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Szkoda że Italeri nie robi tak dobrze odwzorowanych kabin jak EMEK. Wiadomo podwozia w EMEKach są jak w zabawkach dla dzieci ale kabiny jeśli chodzi o odwzorowanie są dużo lepsze niż Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barteksiofer6 Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Kolego masz może jeszcze te modele? Chodzi mi o scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 29 Listopada 2017 Autor Share Napisano 29 Listopada 2017 no Ja Tylko w Scaniach się lubuję . Ale które Scanie ??? bo kilka miałem z ITALERI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Fajne modele i wykonanie . Hmmm... takie pytanie: dlaczego Scania? Zobacz na : "Laxå Special Fordon" jeden z Twoich produktów pochodzi z tej fabryki. Oskarhamn produkuje standardowe podwozia i kabiny . Wszystkie inne produkty specjalne pochodzą z Laxå . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2017 Dzięki . Czemu Scania ??? ... bo podobają Mi się Scanie . Mają styl i są fajne do tuningu . Wybrałem Fińską firmę Emek bo są takiej samej wielkości jak Revell czy Italeri a sklejane są zbyt delikatne . Emek są składane na bolcach zatrzaskowych i z grubego plastiku wiec ciężko je zepsuć a jest możliwość dużych zmian konstrukcyjnych zamieniając kabiny , podwozia i zabudowy . Dodam kilka fotek bo przez ostatnie lata przybyło Mi trochę pojazdów a i część została zmodyfikowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi