Ł.Sosnowski Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Witam. Zmontowałem ostatnio modelik w "pogańskiej skali" Zestaw firmy UM, bez żadnej waloryzacji, składał się nawet nieźle, pewnym zgrzytem są gumowe bandaże i kalki. Niestety popełniłem kilka błędów (gąski, beczki), ale resztę oceńcie Wy Pozdrawiam. Cytuj
krzychu-onisk Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 ALE TANDETA Plus za pogańską skale Napis "Za stalina" - Z (w Rosji 3) jest lekko urwane? A tak to faktycznie, spasowanie gąsek mogło być lepsze, no i miejscami model zbyt poobijany - z lufy się farba sypie, za to siatki od silnika prawie, że się z tej czystości błyszczą A tak, to całkiem przyjemnie się prezentuje. Co następnego w 1:72? I spróbowałbyś skali książęcej - 1:48. Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 16 Marca 2010 Autor Napisano 16 Marca 2010 Dzięki. Z się lekko naderwało, kalki się posypały jak próbowałem je zsunąć z arkusika na model. Gąski- następnym razem bardziej się postaram Obicia- przesadziłem, ale to takie malutkie jest że nawet tych obić nie widziałem Co następne? Nie wiem, myślę na SU-100 UM albo T-34 Revella, ale to w przyszłości. Narazie skończyłem Urala, więc biorę się za kończenie innych rozgrzebanych modeli (Sherman FF, T-72, Katiusza- wszystko w 35) Pozdrawiam. Cytuj
TankRed1070 Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Witamy w "pogańskiej skali" Modelik jak się patrzy. Obicia faktycznie do przeskalowania na 1/72. Persykopy i reflektor wymagają poprawek bo psują ładny efekt tej pracy. Pozdrawiam! Cytuj
Konrad C Napisano 17 Marca 2010 Napisano 17 Marca 2010 Model jest piękny ,ciekawe kiedy ja dojde do takiego poziomu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi