Ł.Sosnowski Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witam. Zmontowałem ostatnio modelik w "pogańskiej skali" Zestaw firmy UM, bez żadnej waloryzacji, składał się nawet nieźle, pewnym zgrzytem są gumowe bandaże i kalki. Niestety popełniłem kilka błędów (gąski, beczki), ale resztę oceńcie Wy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 ALE TANDETA Plus za pogańską skale Napis "Za stalina" - Z (w Rosji 3) jest lekko urwane? A tak to faktycznie, spasowanie gąsek mogło być lepsze, no i miejscami model zbyt poobijany - z lufy się farba sypie, za to siatki od silnika prawie, że się z tej czystości błyszczą A tak, to całkiem przyjemnie się prezentuje. Co następnego w 1:72? I spróbowałbyś skali książęcej - 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 Dzięki. Z się lekko naderwało, kalki się posypały jak próbowałem je zsunąć z arkusika na model. Gąski- następnym razem bardziej się postaram Obicia- przesadziłem, ale to takie malutkie jest że nawet tych obić nie widziałem Co następne? Nie wiem, myślę na SU-100 UM albo T-34 Revella, ale to w przyszłości. Narazie skończyłem Urala, więc biorę się za kończenie innych rozgrzebanych modeli (Sherman FF, T-72, Katiusza- wszystko w 35) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witamy w "pogańskiej skali" Modelik jak się patrzy. Obicia faktycznie do przeskalowania na 1/72. Persykopy i reflektor wymagają poprawek bo psują ładny efekt tej pracy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Model jest piękny ,ciekawe kiedy ja dojde do takiego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi