Karolll Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Czołem wszystkim! Mógłby mi ktoś napisać ja z użyciem farb humbrola zrobić (namalować) panterkę Us Marinsów z okresu walk na Pacyfiku 1943-45? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Na zdjeciach masz schemat panterki. Pozostalo tylko znalezc odpowiadajace humbrole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 28 Marca 2010 Autor Share Napisano 28 Marca 2010 OK Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 żołnierz 1 Dywizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Poszukam zdjęć i postaram się coś wkleić. Musisz pamiętać, że P43 był Mundurem dwustronnym. Jedna strona piaskowa, druga "dżunglowa" zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi