rtoipmodest Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 Jakiś czas temu na wspaniałej stronce http://m136.de/wordpress/ znalazłem to foto: Od października mam też drugiego z aktorów: Koncepcja podobna jak na tym foto (wątek Nato Cold War na Militaryphotos.net): Całość pewnie zajmie mi sporo czasu... Pomoc przy zbieraniu dokumentacji mile widziana Cytuj
Juliusz Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 No tak Twoje wspaniałe pomysły . Bedzie sam Biber czy też Leo lub M60:?: Cytuj
TankRed1070 Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 A garbusik też będzie? Dawaj z koxem bo się bajecznie zapowiada. He he... Pozdrawiam Cytuj
rtoipmodest Napisano 22 Marca 2010 Autor Napisano 22 Marca 2010 Garbusik tylko do celów pogladowych. Pewnie chłopaki z Old Ironsides zrobili mu kensim To zdjęcie jest późniejsze - pewnie około 1986 (nowe panele identyfikacyjne- weteran, który je umieścił w sieci strasznie ich nie lubił). Na poważnie to mam sporego pietra przed tym samochodkiem. Na pewno ograniczę mu liczbę szyb. Pewnie zostaną z 4, ale i to sporo. W drodze do pracy mijam targowisko, przy którym stoi taki T3. Tylko coś jest nie tak zaślepionymi oknami. W necie znalazłem blachę na gładko i 4 okna, tam są (chyba) wgłębienia i 3 okna. Za co się nie zabrać problemy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi