Deco Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Aktualnie sklejam Hueya więc wstawiam pare fotek! Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Hmm... fajnie, a jaka firma i skala Sklejałem kiedyś aeroplasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Hmm... fajnie, a jaka firma i skala Sklejałem kiedyś aeroplasta. Poprawiłem już temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2007 Ciąg dalszy prac ma hueyem! Teraz zabieram się za silnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 3 Lutego 2007 Autor Share Napisano 3 Lutego 2007 O to nowe foty hueya ! Co zrobić z tą " japą" widoczną na pierwszej focie??? Modle w fazie szlifowania , spzachlownaia etc! Także dużo jeszcze przedemną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edax Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Czy mi sie wydaje czy on jest krzywy ? Strasznie kiepski jest ten revell, widzialem jego wypraski - darowalem sobie Strasznie niewyrazne zdjecia, pokaz kabine - wydaje mi sie ze strasznie tam ubogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 Czy mi sie wydaje czy on jest krzywy ?Strasznie kiepski jest ten revell, widzialem jego wypraski - darowalem sobie Strasznie niewyrazne zdjecia, pokaz kabine - wydaje mi sie ze strasznie tam ubogo. Masz na fotkach wyżej kabine! A jest troche krzywy ale to wina zestawu wprawdzie mozna były coś tam przyciąć ( czytełem w inncyh relacjach) i kadlub był by prostszy ale dowiedziałem się otym za późno niestety tak już pozostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi