FILIP ;) Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Też mam taki model w identycznym malowaniu i sklejało się go bardzo dobrze.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Pomalowałem gąski, wreszcie, mieszaniną czarnego Vallejo Air i rozcieńczonej wódką stalowej Pactry, malowało się przyjemnie Jedna strona już gotowa, jeśli czas mi pozwoli to jutro (a może nawet dziś) skleję drugą, co pozwoli mi wreszcie ruszyć pracę w znacznym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Udało się! Bo wielkich bojach, do tego wszystkiego diabeł mi kółko nakrył ogonem i po namyśle oddał, ale w między czasie mi ciśnienie podskoczyło P.S. Sam nie wiem czemu nie edytowałem postu, no ale nich już tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Fajnie ci idzie. Czekam na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 No to pomalowany, na razie wygląda to... nudno. Kalki na wieży nałożone, trudna robota przez ten wielkie śruby, wyszło krzywo, ale grunt, że są całe, bo w pewnym momencie myślałem, że się porwą Oczywiście zapomniałem o lakierze błyszczącym przed nałożeniem kalek, więc szokująco gruby film świetnie odwraca uwagę od reszty modelu... Mądry modelarz po szkodzie. Następny krok to obicia, rdzawe zacieki, skończenie lin itp.itd. P.S. Znalazłem jeszcze jedno zdjęcie mojego egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Gęsi przyklejone: Czy wie ktoś może, co to za klocek i czy dobrze zrozumiałem z instrukcji, że ma mieć fakturę drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi