skala72 Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 I kolejny in-box żywicznej figurki z firmy M Model. Tym razem jest to francuski dowódca czołgu FT-17 z okresu I W.Ś. w skali 1/35. Na zdjęciach widać również nową wieżę do FT-17 do innego zestawu. Model figurki Cytuj
peter Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 Nie podoba mi się przestrzeń między prawą ręką a torsem i fałdy na lewej nogawce. Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 fałdy można poprawić.. przestrzeń zagospodarować.. szkoda tylko, że prawa łapka odlana razem z resztą a nie oddzielnie, trzeba by się męczyć, żeby to poprawić łatwiej do konwersji użyć tamiyowych ludków Cytuj
skala72 Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Napisano 8 Kwietnia 2010 No szkoda, już pisałem w tej sprawie, może coś da się z tym zrobić z prawą łapką oczywiście. Co do fałd, to sprawdzałem, tak się układają gacie jak masz owijacze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi