skala72 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 I kolejny in-box żywicznej figurki z firmy M Model. Tym razem jest to francuski dowódca czołgu FT-17 z okresu I W.Ś. w skali 1/35. Na zdjęciach widać również nową wieżę do FT-17 do innego zestawu. Model figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Nie podoba mi się przestrzeń między prawą ręką a torsem i fałdy na lewej nogawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 fałdy można poprawić.. przestrzeń zagospodarować.. szkoda tylko, że prawa łapka odlana razem z resztą a nie oddzielnie, trzeba by się męczyć, żeby to poprawić łatwiej do konwersji użyć tamiyowych ludków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 No szkoda, już pisałem w tej sprawie, może coś da się z tym zrobić z prawą łapką oczywiście. Co do fałd, to sprawdzałem, tak się układają gacie jak masz owijacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi