Faust Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Link do warsztatu: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=17838 SS-Unterscharfuhrer z 1 D.Panc Waffen-SS "Leibstandarte SS Adolf Hitler" - 8 Lipiec 1943 - Operacja "Citadel" Pozdrawiam, i życzę wszystkim Wesołych Świąt. Faust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Fajna figurka. Podoba mi się bardzo cieniowanie jakie zastosowałeś. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 co oznacza to мсб czyli MSP na drogowskazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 co oznacza to мсб czyli MSP na drogowskazie? Jakiś radziecki strut do punktu medycznego. Hans jest super 7/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Podoba mi się bardzo cieniowanie jakie zastosowałeś mi tak samo naprawdę zaje... Ci to wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi