BEDU Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Siemka przedstawiam wam mój bardzo dziwny model DODGE DEORA firmy AMT w skali 1/25 FOTKI: Cytuj
fliper_nx Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Skopałeś sprawę z przodem, mogłeś lepiej dopasować, poza tym jest ładnie. Jednak przekonałeś mnie w galerii do tego malowania. Butelka kwestia gustu ale sam model dobrze zrobiłeś, widzisz jak chcesz potrafisz. W dodatku to AMT, tylny panel mogłeś lepiej dopasować. Ale całokształt podoba mi się . Cytuj
tyrael Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 w ogolę co to jest za samochód? po za tym w sumie fajnie zrobiłeś go Cytuj
wojtek9666 Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 to jest dodge deora. a tu fotki prawdziwego http://www.trucktrend.com/roadtests/classic/163_0509_dodge_deora/photo_02.html Cytuj
przemekgksw3 Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie jest źle, patrząc na golfa którego ostatnio pokazałeś ten model o wiele lepszy Lakier całkiem niezły, detale też chociaż spasowanie ,,maski" i tej części pod tylnymi światłami dosyć słabe, mogłeś nad tym jeszcze posiedzieć, no ale wiadomo to w końcu AMT Myślę że modelowi pomógł by również wasch na przednim wlocie i felgach. Mogłeś też bardziej wyeksponować bardzo oryginalne wnętrze tego wozu. No i całkowicie błędny tył powinno być tak: Pomijając to że model niewiele ma wspólnego z oryginałem (chyba że to jakaś replika) prezentuje się całkiem nieźle, zwłaszcza ta butelka na pace Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi