marcin1323 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 FINAŁ !!! Dziękuję wszystkim za nieocenioną pomoc i fachowe porady. Miło było niezmiernie uczestniczyć w tak przyjemnej kompanii Równiez mojej kochanej Myszce, która wykazywała sie nader wielką cierpliwoscią wdychając opary kleju i farbki. Dzięki Niej równiez wczoraj model nie trafił do kosza i zdopingowała mnie do ukończenia relacji. Dziękuję Kochanie Model jaki jest każdy wie. Większość modyfikacji polegała na - zbudowaniu od nowa środka, - przemodelowaniu części nosowej, - dorobieniu w dole kadłuba dodatków, antenek itd - dorabianiu i zmianie kalkomanii które sa fatalne wręcz (zwłąszcza merytorycznie, bo technicznie ujdą w tłumie) Model nie jest tym którego chciałem zbudować na początku tej relacji Modelarstwo (bynajmniej na moim poziomie) jest zawsze kompromisem pomiędzy "chcicą" a umiejetnosciami. Cóż u mnie jaki to kompromis jest mozecie sami ocenić. Dla mnie ten model spełnił swe podstawowe funkcje: 1 - sprawił mi wiele radosci (choć i nauczyłęm się wiele nowych ciekawych okresleń ze słownika wyrażeń nieparlamentarnych ) 2 - jest kolejnym krokiem na mojej drodze nauki modelarstwa link do warsztatu: viewtopic.php?t=17090&start=60 Galerię końcowa podzieliłęm na dwie części: widok ogólny i detale Dziekuję za doping, odwiedziny (które są szczególnie dopingujące) i zapraszam do obejrzenia finału mojej pracy. Dorzuciłem kilka fotek w otoczeniu innych moich modeli oraz z grosikiem. Poza tym ujęcie z "bratem bliźniakiem" 1- widok ogólny 2- detale i wnętrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts