MrDyzio Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Jako, że galerię konkursową udało mi się zamieścić niemalże w ostatniej chwili przed zamknięciem konkursu, to niestety nie zdążyłem wstawić kilku dodatkowych zdjęć. Dlatego też postanowiłem wrzucić tutaj zdjęcia, które nie znalazły się w galerii konkursowej. Mam nadzieję, że nie będzie to jakimś naruszeniem regulaminu. Warsztat prowadziłem TUTAJ Galerię konkursową możecie znaleźć TUTAJ Wszystko zaczęło się od kurczaka czyli Sentinela Potem doszli towarzysze pancerni... A na końcu doszli wychudzeni napastnicy: Jeden z wcześniejszych turystów (ulubieniec co poniektórych) zdrzemnął się nad wodą... nie bacząc na towarzystwo... W efekcie powstało takie coś: Chyba jest to jak na razie mój najdokładniej obfotografowany projekt. I dopiero drugi z cyklu SF... Pozdrawiam i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie wiem czy to sprawka zdjęć, pracy nad scenką, ale część zdjęć wygląda naprawdę rewelacyjnie Gratulacje bo robić takie fajne rzeczy to też sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie wiem czy to sprawka zdjęć, pracy nad scenką, ale część zdjęć wygląda naprawdę rewelacyjnie Gratulacje bo robić takie fajne rzeczy to też sztuka! Dzięki wielkie za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi