Leszek.Sz. Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Witam. Modelik na trzy wieczory. Kupiony za parę złotych na allegro, zrobiony bez żadnych dopalaczy typu blaszki, żywice, bez ślęczenia nad fotkami, planami. Ot, prosty szybki modelik. Od siebie dałem lufę działka z igły, pasy na fotelu, celownik i parę duperelków w kabinie + przeróbka wnęk podwozia i wlotów powietrza. Kalki pudełkowe rozpadły się, szachownice z Techmodu, nr boczny o innym kroju niż powinien być pozyskany z magazynu odpadów. Kompletnie nie mój klimat, ale syn zapytał mnie dlaczego żaden z moich samolotów nie ma śmigła. Rzeczywiście na półce same odkurzacze, no to jest pierwszy ze śmigłem. Aha, brak anteny celowo pominąłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ik888 Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Moim zdaniem świetny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Drak Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 na to co oferuje zestaw całkiem fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts