ZIO BY NAITT Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam Poszukuję materiałów (w szczególności planów) samolotu wymienionego w tytule wątku. Gdyby ktoś miał doświadczenie w materii konwersji MS.230 Na MS.315, jego pomoc również była by mile widziana. PS. Wszelkie możliwe zdjęcia egzemplarzy odrestaurowanych już posiadam. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Co za przypadek- wczoraj wpadłem na erlajnersach na takiego eleganta... Poszukam, czy nie mam czegoś we francuskich pisemkach. A do przeróbki idzie heller, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Dokładnie - Hellerowski MS.230 będzie katowany - projekt raczej o niskim priorytecie, z tego względu nie uganiam się za żywicą Dujina. A zdjęcia z Airliners znam wszystkie, ale dziękuję za zainteresowanie PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 z tego względu nie uganiam się za żywicą Dujina. A słyszałeś o śmierci twórcy firmy? http://internationalresinmodellers.com/articles_7_tribute_to_jean_pierre_dujin Niestety, nigdy nie pprwałem się na zakup modeli jego firmy, choć trzeba przyznać, że bardzo atrakcyjne ... Kończę OT, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 temat stary ale udało mi sie w sieci znaleźć nastepujący plan źródło http://bequickorbedead.cba.pl/morane3i4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 eeee to ja przepraszam ide zasypać sie piaskiem a Administratora proszę o skasowanie powyższego posta mego autorstwa dziekuje i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi