Sławko Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Zestawik nie pierwszej już świeżości ale przyciągający wzrok . Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem tego modelu i postanowiłem zamieścić info o zawartości pudełka dla potomności In-Boxów wszak nigdy za wiele. Kolorystyka była dla mnie tym elementem, który przeważył podczas zakupów. W pudełku znajdują się dwie dość obszerne i szczegółowe instrukcje montażu. Poniżej wersja bardziej zrozumiała dla przeciętnego europejczyka Jak ktoś bardzo będzie chciał to mogę także udostępnić wersję japońską Elementów chromowanych jest całkiem sporo, są ładnie odlane i pięknie pokryte chromem. Przewiduje jednak, że po wycięciu i obrobieniu detali na pewno trzeba będzie miejsca łączące części z formą podmalować chromem Ramki z częściami ramy, baku paliwa, siedziska, silnika, felg i innymi są odlane jak na Tamiyę przystało czyli bez przesunięć formy i bez nadlewek. To samo się tyczy części transparentnych - są idealnie przeźroczyste Kalkomania skromna ale jest na niej to co najważniejsze - zegary. Zestaw uzupełniają opony ze szczegółowym bieżnikiem, przewody do zrobienia linek hamulcowych, metalowe sprężynki do tylnego zawieszenia i kilka śrubek dla pewniejszego montażu całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi