bananfr Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Lexus is200 1/25 fujimi in-box tu viewtopic.php?t=18585 , poczatki kasta i elemety w podkladzie, felgi 18 z lexusa is350 2008 , prosze o komentarze jak mam zrobic podwozie chodzi mi o kolorystyke , kolor kasy prawdopodobnie czerwony lub bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Hmm...podwozie to się chyba na czarno robi Na twoim miejscu zamalował bym całość jeszcze raz na czarno i wascha położył, bo to co jest teraz raczej słabo wygląda. Czarnego wascha dał bym też na felgi, wszystkie detale ładnie by się uwidoczniły. Napisz coś więcej o planach na model- jakich farb użyjesz, jakie przeróbki itd. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 O ile wiem to jest skala 1/24,ale takie błędy często się Tobie zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananfr Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 sorki rzeczywiscie 1/24, moj pierwszy model i warsztat, model bedzie mial bialy kolor, wnetrze czarne z elementami brazu, fotele czerwono pomaranczowe, poza w wiekszymi felgami z nowego is-a nie planuja zadnych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi