bananfr Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Lexus is200 1/25 fujimi in-box tu viewtopic.php?t=18585 , poczatki kasta i elemety w podkladzie, felgi 18 z lexusa is350 2008 , prosze o komentarze jak mam zrobic podwozie chodzi mi o kolorystyke , kolor kasy prawdopodobnie czerwony lub bialy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Hmm...podwozie to się chyba na czarno robi Na twoim miejscu zamalował bym całość jeszcze raz na czarno i wascha położył, bo to co jest teraz raczej słabo wygląda. Czarnego wascha dał bym też na felgi, wszystkie detale ładnie by się uwidoczniły. Napisz coś więcej o planach na model- jakich farb użyjesz, jakie przeróbki itd. Pozdrawiam Przemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfron Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 O ile wiem to jest skala 1/24,ale takie błędy często się Tobie zdarzają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bananfr Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 sorki rzeczywiscie 1/24, moj pierwszy model i warsztat, model bedzie mial bialy kolor, wnetrze czarne z elementami brazu, fotele czerwono pomaranczowe, poza w wiekszymi felgami z nowego is-a nie planuja zadnych zmian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts