bananfr Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Lexus is200 1/25 fujimi in-box tu viewtopic.php?t=18585 , poczatki kasta i elemety w podkladzie, felgi 18 z lexusa is350 2008 , prosze o komentarze jak mam zrobic podwozie chodzi mi o kolorystyke , kolor kasy prawdopodobnie czerwony lub bialy Cytuj
przemekgksw3 Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Hmm...podwozie to się chyba na czarno robi Na twoim miejscu zamalował bym całość jeszcze raz na czarno i wascha położył, bo to co jest teraz raczej słabo wygląda. Czarnego wascha dał bym też na felgi, wszystkie detale ładnie by się uwidoczniły. Napisz coś więcej o planach na model- jakich farb użyjesz, jakie przeróbki itd. Pozdrawiam Przemek Cytuj
cyfron Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 O ile wiem to jest skala 1/24,ale takie błędy często się Tobie zdarzają Cytuj
bananfr Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Napisano 10 Kwietnia 2010 sorki rzeczywiscie 1/24, moj pierwszy model i warsztat, model bedzie mial bialy kolor, wnetrze czarne z elementami brazu, fotele czerwono pomaranczowe, poza w wiekszymi felgami z nowego is-a nie planuja zadnych zmian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi