Skocz do zawartości

[MSZ] FlakPanther Gerät 58 poprawione fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

Oj widzę, że nikt sie nie zachwyca... nie ma żadnych "ochów" i "Achów" a takowe być powinny, bo dla mnie to jeden z najładniejszych modeli ;)

Świetny pomysł i wykonanie

Sporo zrobiłes jak zwykle sam, i to mi imponuje

Jestem pod wrażeniem

pozdr

Napisano

Witam i dzięuję

Pojazd nie zszedł nigdy z papieru, a wiec użycie bojowe jest S-F. Mimo to bardzo mi się podoba sylwetka teog pojazdu. Już w budowie jest inny niemiecki "wynalazek". Oczywiscie efekty niebawem

• 2 weeks later...
Napisano

Słuchaj...Hm...Czysta ciekawość...

II WŚ, a szczególnie uzbrojenie niemieckie to nie mój „konik”...Skąd, zatem takie malowanie?...

A model wypas... Nie ma, co gadać...

Napisano

Bardzo mi sie podoba zwłaszcza te malownie.Widzałem kiedyś takie na Jagdpanterze.Ale mam pytanko czy coś takiego rzeczewiście jeździło, albo czy jest to z serii Panzerwaffe 1946.Pomijajac to model mi sie bardzo podoba.

Napisano

Model bardzo fajnie zrobiony , widać warsztat . Mam pytanie , czy ta minia to jest kolor bazowy?. Bo sie z czymś takim w pancerce jeszcze nie spotkałem ( lufy owszem w takim kolorze były malowane, ale całość?) .

Napisano

Fajny jest ,a masz jakieś inne pantery?. Bo te lubię najbardziej. Czytałem ze Panterę chciało po wojnie produkować Państwo Izrael , tak docenili tą konstrukcję . Ale skończyło sie na Merkawach.

• 1 month later...
Napisano

Kolego Patterson pokaż nam to FAMO co go na PWM dałeś bo fajnie ci wyszło a nie wszyscy mniemam tam zaglądają. A jest warte prezentacji.