Patterson Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Witam ponownie Dużo wody upłyneło. Niedawno skończony modelik pozdrawiam :] Edytowane 8 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 witam Oj widzę, że nikt sie nie zachwyca... nie ma żadnych "ochów" i "Achów" a takowe być powinny, bo dla mnie to jeden z najładniejszych modeli ;) Świetny pomysł i wykonanie Sporo zrobiłes jak zwykle sam, i to mi imponuje Jestem pod wrażeniem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 27 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2007 A dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 Modelik ładny, miło popatrzeć, możesz dla ciekawych powiedzieć co nieco o historii i jakiś opisik techniczny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 Sam miodek Dotatkowego smaka dodaje fajowski sołdacik Bardzo podobają mi się Twoje panterki! Zatem proszę o dokładkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 27 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2007 Witam i dzięuję Pojazd nie zszedł nigdy z papieru, a wiec użycie bojowe jest S-F. Mimo to bardzo mi się podoba sylwetka teog pojazdu. Już w budowie jest inny niemiecki "wynalazek". Oczywiscie efekty niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 Witam co ten kolor czerwieni ma taki dziwny odcień ,czy to foty tak zmieniają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 28 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2007 To nie czerwony tylko ciemna minia zwana tez jasnym winem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 8 Lutego 2007 Autor Share Napisano 8 Lutego 2007 Poprawiłem fotki, teraz działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Lutego 2007 Share Napisano 8 Lutego 2007 Słuchaj...Hm...Czysta ciekawość... II WŚ, a szczególnie uzbrojenie niemieckie to nie mój „konik”...Skąd, zatem takie malowanie?... A model wypas... Nie ma, co gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 8 Lutego 2007 Autor Share Napisano 8 Lutego 2007 Malowanie pochodzi z września 1944 roku. Wypuszczono wtedy kilka Panther w takim kamo, a że jest ciekawe to przełożyłem je na Flaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Lutego 2007 Share Napisano 8 Lutego 2007 Niespotykane, ale właśnie, dlatego wygląda rewelacyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Bardzo mi sie podoba zwłaszcza te malownie.Widzałem kiedyś takie na Jagdpanterze.Ale mam pytanko czy coś takiego rzeczewiście jeździło, albo czy jest to z serii Panzerwaffe 1946.Pomijajac to model mi sie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 9 Lutego 2007 Autor Share Napisano 9 Lutego 2007 Był tylko projekt , wojna za szybko się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Model bardzo fajnie zrobiony , widać warsztat . Mam pytanie , czy ta minia to jest kolor bazowy?. Bo sie z czymś takim w pancerce jeszcze nie spotkałem ( lufy owszem w takim kolorze były malowane, ale całość?) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 9 Lutego 2007 Autor Share Napisano 9 Lutego 2007 Podkładowa anty-korozyjna minia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Fajny jest ,a masz jakieś inne pantery?. Bo te lubię najbardziej. Czytałem ze Panterę chciało po wojnie produkować Państwo Izrael , tak docenili tą konstrukcję . Ale skończyło sie na Merkawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Kolego Patterson pokaż nam to FAMO co go na PWM dałeś bo fajnie ci wyszło a nie wszyscy mniemam tam zaglądają. A jest warte prezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi