Konrad C Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Przedstawiam model czołgu z I Wojny Światowej.Link do warsztatu www.dioramy.fora.pl/warsztat-konkursowy ... ,3100.html Niestety nie poprawiałem gąsek ponieważ są one miejscami przyklejone kropelką do modelu ,bałem sie ,że jak zacznę zrywać to się wszytko rozleci ,nie ścinałem bo nie chciałem porysować powierzchni modelu nożem.To teraz zdjęcia. [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Podoba mi się brudzenie i ogólny wygląd. Niestety te łańcuchy wyglądają za grubo, poza tym kalkomania sie na płycie przedniej się błyszczy... Masz możliwość może zmienić te łańcuszki na drobniejsze? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Kalka się nie blyszczy tylko zdjecia były robione z lampą błyskową na -.Co do łańcuchów to nie mam innych :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Może kiedyś wpadną ci w ręce drobniejsze łańcuszki to zawsze będzie można zmienić. Planujesz jakąś podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Nie raczej nie.Jak by to powiedziec nie przepadam za dioramami i podstawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 A ja mam taką drobną uwagę: model ten nie przedstawia Mk I tylko Mk II. A przynajmniej przedstawiałby, gdybyś podarował sobie koła z tyłu - teraz przedstawia jakąś dziwną kombinację która nigdy nie istniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Wygląda ok. Fakt - Mark Airfixa to hybryda Tanka ''Mother'',Mark I i Mark II/III. ModellTrans zapowiada żywiczne gąski do Marków więc te gumiaki będzie można powymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi