Rob Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam ponownie Tym razem model Trumpetera PT-76B PL W odróżnieniu od poprzedniego BRDM-1,nie przysporzył większych problemów w obróbce. W modelu wykorzystałem gąsienice żywiczne Armo oraz dodatki Voyagera. Szczególnie blaszki Voyagera były miłym zaskoczeniem : - trzy grubości blach - bardzo delikatne siatki oraz osłony reflektorów - błotniki - metalowy falochron (składany z kilku elementów) Dodatkowo dorobiłem uchwyty z drutu oraz przerobiłem reflektor. Na początek kilka zdjęć z ,,blacharni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Witaj! Sam niedawno miałem przyjemność kleić PT-76, więc ostatnio bliski mi jest ten model. Fajnie że zdecydowałeś się na blaszki voyagera i gąsienice armo. Ja żałowałem, że ich nie kupiłem. Bardzo mi się podoba Twój model. Szczególnie dobre wrażenie robi zróżnicowanie powierzchni koloru. Za to podstawka moim zdaniem zdecydowanie odstaje od modelu. Ps. DSzKM był w zestawie? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 popieram przedmówcę. Model ładny, rażąca podstawka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Tak jest w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi