fliper_nx Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Niedawno Revell zapowiedział nowe modele, w nich znajdował się właśnie GMC Syclone. Pewnie będzie to wznowienie, więc postanowiłem się z Wami podzielić in-box'em tegoż modelu z uwagi na sporą ilość detali, a uwaga - model pochodzi z 92 roku. Jak na szybko spasowałem kilka elementów ze sobą to tragedii nie było, jak pisałem wyżej sporo detali, kompletny silnik w układzie V z turbiną, kompletne zawieszenie, wnętrze, mimo że jest wanienka są osobno boczki drzwiowe, do deski rozdzielczej można wybrać jeden z dwóch zegarów [zestaw wskazówkowy oraz elektroniczny], do podsufitki dołączone są osobno zasłony słoneczne, grill niestety nie jest w środku pusty [żeberka] ale za to są odbłyśniki świateł drogowych, dwie wersje świateł tylnych, dwie szyby tylne oraz osłona paki. Na zdjęciach widoczne śa czarne koła, niestety nie pochodzą one z zestawu ponieważ fabryczne wypadają blado w konfrontacji z Revell'owskimi. Pochodzą one z Mitsubishi Lancera z Fujimi. Instrukcja jest, nawet czytelna, co miło zaskakuję części zostały nazwane, więc podczas sklejania uczymy się mechaniki . Model możemy zbudować z lub bez poszerzeń, na zdjęciach jedna ze stron ma je założone. To chyba tyle, oto zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Super ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Ekstra sprzęcik, jest taki na allegro : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11055060 , tyle tylko,że zamknięta wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi