EGONX Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Cześć.Chciałbym pokazać gotowy model ciągnika rolniczego John Deere 8530 i przyczepy Krampe Kipper wywrotki.Model ciągnika jest dokładnie odwzorowaby od orginału niektóre dodatki jak lina antenki i wydech są mojej koncepcji.Przyczepa też jest w skali 1:32 ,którą całą przerabiałem by zbiżyć ją do ogrginału.Zpraszam do komentowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITALERITRUCK Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Fajny fajny tylko szkoda że ty go sam nie zbudowałeś :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel fan Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Witaj, może napisz chociaż jakich dokładnie przeróbek dokonałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EGONX Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Kolega pyta o przeróbki to głównie w przyczepie.Model przyczepy to SIKU 1:32 gdzie przemalowałem rame na czarno ,zrobiłem siłowniki hamulcowe, stopę podporową dyszla oraz belkę najazdową. Dorobiony został też tłok wywrotu bo orginał za nisko podnosił.Na koniec oklejony pod orginał naklejkami .W sumie tak się aż nie napracowałem, ale dużo lepiej wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Zapewne jest to ciągnik firmy Bruder. Szukaj w dobrych sklepach z zabawkami dla dzieci np. Smyk lub na stronie www.tamiya.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts