EGONX Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Cześć.Chciałbym pokazać gotowy model ciągnika rolniczego John Deere 8530 i przyczepy Krampe Kipper wywrotki.Model ciągnika jest dokładnie odwzorowaby od orginału niektóre dodatki jak lina antenki i wydech są mojej koncepcji.Przyczepa też jest w skali 1:32 ,którą całą przerabiałem by zbiżyć ją do ogrginału.Zpraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Fajny fajny tylko szkoda że ty go sam nie zbudowałeś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Witaj, może napisz chociaż jakich dokładnie przeróbek dokonałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Kolega pyta o przeróbki to głównie w przyczepie.Model przyczepy to SIKU 1:32 gdzie przemalowałem rame na czarno ,zrobiłem siłowniki hamulcowe, stopę podporową dyszla oraz belkę najazdową. Dorobiony został też tłok wywrotu bo orginał za nisko podnosił.Na koniec oklejony pod orginał naklejkami .W sumie tak się aż nie napracowałem, ale dużo lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Zapewne jest to ciągnik firmy Bruder. Szukaj w dobrych sklepach z zabawkami dla dzieci np. Smyk lub na stronie www.tamiya.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi