LukaszKnight Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam! Mam potworny problem, budując mojego SU-34 1:72 Italeri przypadkiem poważnie uszkodziłem szykbę z kokpitu. Uszkodzenie jest na tyle poważne że nie ma mowy by to przyklejać. Szybka ma zniszczoną powierzchnię przez klej i pękła w dwóch miejscach i wewnętrznie się dość mocno skruszyła. Jest w jednym kawałku ale wygląda fatalnie. Pisze z prośbą o pomoc, czy ktoś wie może czy jest jakakolwiek możliwość zakupu takiej szybki, która by pasowała. Jeśli chodzi o zrobienie odlewu to trochę za droga taka impreza dla mnie, bo taniej wyjdzie mi kupić nowy model. Oglądałem kokpity Pavla http://www.pavlamodels.cz/katalogy/detail.php?k=cockpits&c=C72006&styl=styly.css ale niestety nie widzę tam nigdzie takiej szybki :| Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi