qalimar Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Zdarzyło mi się zacząć lepić model Mi-4ME w skali 1/72 ( elementy modeli czeskiego, rosyjskiego i chińskiego). Stanąłem jednakże w jednym miejscu- jak wyglądało przejście z kabiny bagażowej do kabiny pilotów? Prostokątne, czy zaokrąglone? Poszukuję wszelkich zdjęć tego detalu i nie tylko. Mogą być również detale Mi-4A- przejście w obu wersjach powinno być takie samo. Interesuje mnie również sposób mocowania wyciągarki magnetometru do podłogi itd. Jednym słowem cała kabina zarówno bagażowa jak i pilotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Może się przyda http://www.repulomuzeum.hu/Leltar/Leltarfotok/MI-4lt.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 11 Maja 2010 Autor Share Napisano 11 Maja 2010 JW, pewnie, że się przyda:-) Przy okazji popałętałem się po Muzeum MW i zdobyłem to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi