Maciej56 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Po zbudowaniu modelu zawsze staram się go umieścić w realiach historycznych tym razem 10 Dywizja Grenadierów Pancernych Rosja lato 1943, rejon miasta Orzeł proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Trochę w dziwnych miejscach utytłany a w tych co powinien mniej lub wcale kalki się błyszczą, wygląda jak nówka z fabryki z dziwnymi zadrapaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Bardzo ladnie czysto sklejony model. Moze nastepnym razem jakis warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 Trochę w dziwnych miejscach utytłany a w tych co powinien mniej lub wcale kalki się błyszczą, wygląda jak nówka z fabryki z dziwnymi zadrapaniami Dzięki za uwagi jest to pierwszy model ,na który nie nakładałem dużej ilości zabrudzeń, ale widzę ,że inni mają gust podobny do mnie więc poddałem model eksploatacji niedługo nowe zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 Po brudzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi