Paweł_12 Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Mam w planach makiete.Skladniki : niemiecki bunkier , Elefant , paru rosjan i t - 34. Problem w tym ze ostatniego elementu nie posiadam, wiec zwracam sie do was z pytaniem czy jest tani (ostry brak forsy) T-34 w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 tez mam zamiar go sklejac i chcem kupic ze zvezdy ale nie wiem czy jest ladny ktos go sklejal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Ja wam moge go polecic model ma ladne wyprasni ze znikomymi nadlewkami . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Jest bardzo dobry. Sklejałem T-34/76 m. 1943 ze Zvezdy. Bardzo przyjemny model. Zawartość pudełka nie rzuca na kolana, ale wypraski są bardzo dobre i dużym plusem są naprawdę dobrej jakości kalkomanie. Zvezda robi kilka wersji T-34 (w tym jedna z trałem przeciwminowym). Cena to 40-50 zł. Czasem nawet taniej się trafi jak na tę cenę, to model jest naprawdę ok! pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi