klaymen Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 Przedstawiam model niemieckiej drezyny pancernej w skali 1:72. Według informacji na pudełku jej nazwa to S.Sp ,chociaż nie jestem pewny czy jest prawidłowa. Model kleiło się przyjemnie, z wyjątkiem wieży wszystko pasowało idealnie. Części wieży wymagały trochę szlifowania i szpachlowania (widać ślad na tylnej ściance ), ale nic strasznego. Na modelu poeksperymentowałem trochę z cieniowaniem. Podstawki na razie nie robię (chociaż w zestawie są tory) -poczekam na pozostałe dwa wagony, i zrobię podstawkę na całość. Inbox modelu wykonany przez Skala72 zobaczyć można tutaj. Cytuj
plastikk Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 fajnie,fajnie...kiedy czeska Tatra w '72 się pojawi... Cytuj
Mierzu Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 Bardzo ciekawie wykonany no i model oryginalny. Cytuj
adam juszczak Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 kiedy czeska Tatra w '72 się pojawi... Pojawiła się i to dość dawno Cytuj
plastikk Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 Part- no na takie wyginanki z blaszki to za mało doświadczenia... Cytuj
ArmiA Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 I cena za duża:( Chociaż model sam w sobie boski... Cytuj
Kacperek315 Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 Bardzo fajny modelik. Sam ostatnio go sobie kupiłem i mam nadzieje, że będzie się prezentował jak Twój. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi