artoor_k Napisano 22 Maja 2010 Napisano 22 Maja 2010 Przedstawiam in-boxa figurki Rei z anime NEON GENESIS EVANGELION. Figurka jest żywiczna.Odlew całkiem niezły...Zauważyłem tylko jedną pozostałość po bąblu powietrza.Teraz tylko kupić aerograf i zaopatrzyć się w akryle Cytuj
artoor_k Napisano 23 Maja 2010 Autor Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) Rei jak zwykle w bandażach No właśnie nie wiem czy nie chwycić za pilnik i papier i jej nie zlikwidować tych bandaży...jakoś średnio mi się one widzą... czekam na warsztat warsztat będzie ale nie wiem czy tu Edytowane 23 Maja 2010 przez Gość Cytuj
Peter_D Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Czy dobrze mi się wydaje, ze to jest model od tego o kim myślę? ;) Pamiętam, że figurka jest bardzo ciężka bo miałem ją w swoich łapach ;) BTW: W którym miejscu ten bąbel? ;) Cytuj
artoor_k Napisano 24 Maja 2010 Autor Napisano 24 Maja 2010 Czy dobrze mi się wydaje, ze to jest model od tego o kim myślę? ;)Pamiętam, że figurka jest bardzo ciężka bo miałem ją w swoich łapach ;) BTW: W którym miejscu ten bąbel? ;) Taaak dokładnie tego A bąbel jest na ręce i to w miejscu gdzie są bandaże Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi