artoor_k Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Przedstawiam in-boxa figurki Rei z anime NEON GENESIS EVANGELION. Figurka jest żywiczna.Odlew całkiem niezły...Zauważyłem tylko jedną pozostałość po bąblu powietrza.Teraz tylko kupić aerograf i zaopatrzyć się w akryle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Mocna rzecz Dużo zabawy przy skórze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 No niezłe cacko Rei jak zwykle w bandażach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 czekam na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) Rei jak zwykle w bandażach No właśnie nie wiem czy nie chwycić za pilnik i papier i jej nie zlikwidować tych bandaży...jakoś średnio mi się one widzą... czekam na warsztat warsztat będzie ale nie wiem czy tu Edytowane 23 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 daj znać na pw gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Czy dobrze mi się wydaje, ze to jest model od tego o kim myślę? ;) Pamiętam, że figurka jest bardzo ciężka bo miałem ją w swoich łapach ;) BTW: W którym miejscu ten bąbel? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 Czy dobrze mi się wydaje, ze to jest model od tego o kim myślę? ;)Pamiętam, że figurka jest bardzo ciężka bo miałem ją w swoich łapach ;) BTW: W którym miejscu ten bąbel? ;) Taaak dokładnie tego A bąbel jest na ręce i to w miejscu gdzie są bandaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi