kamit Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Na tych nie wygląda źle ale lepszy efekt będzie z felgami 20" z niskim profilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 A ja ponownie na przekór wszystkim Dla mnie lepiej wygląda na tych felgach, na takich 20', to już zbyt "amerykancko", za dużo chromu, a co za dużo to nie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 A ja ponownie na przekór wszystkim Dla mnie lepiej wygląda na tych felgach, na takich 20', to już zbyt "amerykancko", za dużo chromu, a co za dużo to nie zdrowo Też jestem tego zdania,szczególnie jeśli to ma być driftowóz,do samochodów sportowych przeważnie montuje się felgi 16-18 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Z tego co pamiętam to ma być taki drift połączony z VIPem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 15 Lipca 2010 Autor Share Napisano 15 Lipca 2010 Wyglądem zewnętrznym ma przypominać driftowóz a środek na Vipa. A z resztą JZX100 seryjnie stoi na 16'' więc 18'' to tak posrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 16 Lipca 2010 Autor Share Napisano 16 Lipca 2010 Jednak zdecydowałem się na pomalowanie środka felg na grafitowo i nareszcie wygląda tak jak go sobie wyobrażałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Nawet powiedziałbym wygląda świetnie, gdyż felgi pasują jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 17 Lipca 2010 Autor Share Napisano 17 Lipca 2010 Trochę inna perspektywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Witaj! Mi się bardzo podoba. Felgi prezentują się świetnie i są słusznego rozmiaru jeśli to ma być VIP tylko we wnętrzu a styl driftowozu na zewnątrz Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 17 Lipca 2010 Autor Share Napisano 17 Lipca 2010 Dokładnie tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Dokładnie tak ma być Czyli prace idą w dobrą stronę Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 19 Lipca 2010 Autor Share Napisano 19 Lipca 2010 Toyota w lakierku. Jeszcze tylko bezbarwny i polerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Wygląda obłędnie z tymi felami i w tym lakierze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 20 Lipca 2010 Autor Share Napisano 20 Lipca 2010 A tu już w bezbarwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 23 Lipca 2010 Autor Share Napisano 23 Lipca 2010 Już prawie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Jednym słowem - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi