komix Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Witam! Rozpoczynam budowę nowego modelu.Na pudle jest data 1997,model dość stary i nie obędzie się bez przeróbek.Najgorszą stroną tego modelu jest silnik,który wygląda jak karykatura po porównaniu ze zdjęciem oryginału. Na giełdzie modelarskiej, podczas konkursu w Wrocławskim domu kultury "Światowid" udało mi się zdobyć dedykowaną blaszkę eduarda.Oprócz tego zamierzam dodać jeszcze narzędzia z modelu dragona oraz dwa Garant'y z gen 2 mieszczące się w kabinie,a część kanistrów wymienię na te z academy. Liczę na Waszą pomoc i dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 skleiłem takiego tylko ze hellera , fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 29 Maja 2010 Autor Share Napisano 29 Maja 2010 Zgadzam się model bardzo fajny choć Hellera nigdy nie oglądałem,dziś zająłem się drobnicą uzbieraną do niego i przykleiłem parę blaszek. Zanim będę mógł pokazać, całą bryłę modelu czeka mnie jeszcze dużo szlifowania i szpachlowania (zapadnięcia formy na ramie).Tak to wygląda obecnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 11 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2010 Wszystkie koła są już zrobione,a wypychacze zaszpachlowane.Powoli zaczynam wszystko sobie podkładować. fotki: No i kuchnia zajęta prze ze mnie, na potrzeby modelarstwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Co nieco podłubałem,zdobyłem browninga z zestawu dragona i figurkę kierowcy z miniartu.Zamówiony jest również żywiczny silnik firmy CMK,który miał przybyć do polski na początku sierpnia. Fotki: Główka jest od figurki kierowcy z modelu tamija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi