PUSH-UPEK Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Żywiczna figura spadochroniarza niemieckiej firmy DIOTECH ze zmieniona głową oraz dłońmi firmy KIRIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5tev0 Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Extra figurka. Mnie się podoba. Wygląda bardzo realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro64 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Figurka super spadochroniarz jak żywy,pobudzony gdzie trzeba,oporządzenie podniszczone,dobre cieniowania.Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 jak mi sie przypomni to jutro wrzuce tu z 3fotki ciekawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 w skali 1:1 nie miałem akurat mp40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi