lexxer_monster_machine Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Temat nie umarł. . . Hummer dostał nowe (od czasu poprzedniej nibygalerii) ( w moim mniemaniu ładniejsze ) brudzenie i miejscowe poprawki malarskie, antenę, szekle, linę, tablicę i kociaka na masce. Pozbyłem się też nadmiaru patyków i pseudo liści. Tak już musi zostać, model od jutra będzie miał nowego właściciela :-P Ze szparą na dachu już nie jestem w stanie nic zrobić, źle złapałem przy zdjęciach i pękło łączenie :-( Lexx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarzyk114 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Ta szpara niestety troche widoczna ale ogolnie caly model mi sie podoba taki typowo dla 'jankesa' ;) a tak na desce to z czego zrobiles ten piach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarzyk114 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Do tych badyli doklej jeszcze jakies kszaczory . moim zdaniem beda lepiej wygladaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi