lexxer_monster_machine Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Temat nie umarł. . . Hummer dostał nowe (od czasu poprzedniej nibygalerii) ( w moim mniemaniu ładniejsze ) brudzenie i miejscowe poprawki malarskie, antenę, szekle, linę, tablicę i kociaka na masce. Pozbyłem się też nadmiaru patyków i pseudo liści. Tak już musi zostać, model od jutra będzie miał nowego właściciela :-P Ze szparą na dachu już nie jestem w stanie nic zrobić, źle złapałem przy zdjęciach i pękło łączenie :-( Lexx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modelarzyk114 Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Ta szpara niestety troche widoczna ale ogolnie caly model mi sie podoba taki typowo dla 'jankesa' ;) a tak na desce to z czego zrobiles ten piach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modelarzyk114 Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Do tych badyli doklej jeszcze jakies kszaczory . moim zdaniem beda lepiej wygladaly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts