lexxer_monster_machine Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Temat nie umarł. . . Hummer dostał nowe (od czasu poprzedniej nibygalerii) ( w moim mniemaniu ładniejsze ) brudzenie i miejscowe poprawki malarskie, antenę, szekle, linę, tablicę i kociaka na masce. Pozbyłem się też nadmiaru patyków i pseudo liści. Tak już musi zostać, model od jutra będzie miał nowego właściciela :-P Ze szparą na dachu już nie jestem w stanie nic zrobić, źle złapałem przy zdjęciach i pękło łączenie :-( Lexx. Cytuj
Modelarzyk114 Napisano 12 Stycznia 2011 Napisano 12 Stycznia 2011 Ta szpara niestety troche widoczna ale ogolnie caly model mi sie podoba taki typowo dla 'jankesa' ;) a tak na desce to z czego zrobiles ten piach? Cytuj
Modelarzyk114 Napisano 12 Stycznia 2011 Napisano 12 Stycznia 2011 Do tych badyli doklej jeszcze jakies kszaczory . moim zdaniem beda lepiej wygladaly. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi