driftman04 Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Witam wszystkich! Ostatnio udało mi się ukończyć ten oto model. Sklejało się go całkiem przyjemnie, jest firmy Signum. Posiada mało detali, jednak ja postanowiłem go nie waloryzować. Wypraski z dość miekkiego plastiku i dlatego parę części się rozpadło. Można uznać w sumie, że kokpit nie istnieje, bo tam mało co robiłem. Całość malowana pędzlem, farbami Pactra. Samolot na zdjęciach się trochę błyszczy. Zdjęcia: Pozdrawiam, Michał. Edytowane 4 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Moim zdaniem bardzo ładny Myślę ze jednak niepotrzebnie zostawiałeś zdjęte panele silnika.... chyba jest zbyt ubogi żeby go pokazywać (he he ... zrobiłem to samo w Jaku-7W ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driftman04 Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2010 Masz racje, ale jakaś atrakcja musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi